Членство в БСП иска младежката рок група „Контраст“ от гр. Гоце Делчев

младежиснимка: БСП – Гоце Делчев

Членовете на младежката рок група „Контраст“ подадоха молби за членство в БСП. Желание да се присъединят към партията имат всичките членове на групата, които са привлечени от активната обществена работа на гоцеделчевските млади социалисти.

Музикантите кандидати да се влеят в редиците на МБСП бяха посрещнати вчера в партийния клуб от общинския съветник Димитър Бояджиев, който е член на НС на Младежко обединение и ръководи 3-а партийна организация на БСП в Община Гоце Делчев.

Целта на посещението на младите рок музиканти бе да си подадат молби за членство. Молбите на кандидат-членовете   предстои да бъдат разгледани на редовно събрание на организацията следващата седмица, уточняват от пресцентъра на столетницата.

Димитър Бояджиев коментира пред ИНФОМРЕЖА, че напливът за членство на млади хора в БСП е факт и че притегателната сила през последните години е организираните множество младежки инициативи, които предизвикват интерес и желание за  включването на младите хора в Младежкото обединение на БСП.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене