Топ Преса скърби за Стоян Главчев, бивш футболист на „Пирин“ /ГД/, който загина нелепо днес…

Както информационна агенция Топ Преса първа съобщи, днес загина  46-годишният Стоян Главчев. Той е брат на собственика на популярната фирма за спално бельо „Люмана“ Атанас Главчев. Стоян почина след падане от скеле на къща в центъра на Гоце Делчев, трагедията се разигра около 14.30 ч.

Главчев е бил работник на фирма, която се занимавала със строителство и била наета за полагането на изолация на триетажната сграда, намираща се на метри от Природо-математическата гимназия „Яне Сандански“. В къщата се помещава и кабинетът на най-уважавания лекар специалист „Уши, нос и гърло” в града д-р Мария Марзаванова.

Незабавно на мястото на трагичния инцидент бяха изпратени следователи и полицаи от местното полицейско управление, които започнаха оглед. Той продължи до късния следобед. Бяха разпитани и колеги на брата на бизнесмена.

Стоян Главчев е бивш футболист на „Пирин‘ (Гоце Делчев). Установено е, че е паднал от около два метра височина и издъхнал на място. Той е семеен от дълги години, има едно дете.

„Това е голяма трагедия за семейството, такъв свестен човек си отиде нелепо”, коментираха колеги на починалия.

Хората от родното му село Илинден ще го запомнят като много добър човек, готов да помага на всички с каквото може, и никога не е казал лоша дума на никого.

Стоян е един от шестимата братя Главчеви, които са собственици на СПА къщи, фабрика за найлони и фирма за производство на спално бельо.

„За съжаление добрите хора си отиват бързо“, коментират с горчивина хората от пограничното село.

Топ Преса изказва съболезнования на семейството и близките на Стоян Главчев!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене