„Беласица“ загуби в Етрополе

Комитите претърпяха поражение при гостуването на „Чавдар“ с 2:0 в мач от 11-ти кръг на първенството в Югозападната Трета лига

Хубавото време даде повод за добра игра и настроение на многобройната публика, която за пореден път изпълни трибуните на стадиона в подкрепа на своя отбор.
Преди началото на двубоя футболисти и фенове почетоха с едноминутно мълчание паметта на Денислав Йорданов -Бадема, футболист на „Чавдар“ от близкото минало и треньор, посветил таланта си на любимата игра и допринесъл за многото успехи на отбора в Етрополе и на подрастващите в клуба.
Домакините имаха превес в мача през цялото време и не дадоха на съперника никакъв шанс за нещо по-сериозно, което да застраши вратата пазена от Христо Матев. Още в 9-та мин. се стегна до преднина за „Чавдар“ с гол на Михаил Михайлов. Успокоението от този гол се отрази на играта и етрополци уверено разиграваха своите положения, като само късмета спаси противника от разгромна загуба.
След почивката играта продължи да се води основно в полето на гостите и логично се случи в 68-та мин., когато Чавдар поведе с 2:0, а автор на гола стана капитана Николай Николов с хубав удар с глава. До края на мача домакините имаха още няколко положения, които накараха феновете да се насладят на интересни атаки и надежда за още голове, но до такива за съжаление на етрополци не се стигна.
Отборът на Чавдар застана зад каузата за помощ в лечението на Илиян Лазаров и посвещава победата си в памет на Денислав Йорданов – Бадема.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене