Илиян Мицански титуляр при победа на Корона в Полша

Нападателят на „Корона“(Киелцe) Илиан Мицански игра при победата на своя тим с 1:0 над „Рух“(Хожув) в среща от 28-ия кръг на полската Ектракласа

Роденият в Сандански юноша на „Македонска слава“ започна като титуляр и бе заменен в 79-ата минута от бившия играч на „Лудогорец“ Дани Абало. Титуляр за домакините бе и друг бивш футболист на разградчани – Милан Борян.

„Корона“ доста трудно успя да стигне до победата. Тя дойде едва в 84-ата минута, а автор на победния гол бе Набил Анкур.

Мачът затвърди доверието, с което ползва санданчанинът в Полша, след като в „Левски“ не го оцениха достатъчно добре, а и не получи кой знае колко много възможности да се изяви след контузията, от която се възстанови. Това го накара да напусне обиден „синия гранд“ и да се завърне в любимата му Полша, където определено направи име. Там той се радва на уважение и явно действителността там е далеч по-различна.

С този успех „Корона“ събра актив от 35 точки и се намира на 10-ото място във временното класиране. „Рух“ пък е на незавидната 15-та позиция с 30 точки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене