Слави жени наследника си – Теодор сгоден за благоевградска певица, избират булчинска рокля

Слави Трифонов скоро щял да отведе до венчилото своя наследник Теодор, научи „Ретро“. Племенникът на Дългия има връзка с благоевградска певица повече от година, а неотдавна двамата се сгодили.

Под общите си романтични снимки в социалните мрежи младежите се обръщат един към друг с „моя бъдещ съпруг“ и „моята бъдеща съпруга“. Веднага след предложението пък снахата на учиндолския шоумен побързала да разгледа булчински рокли и дори си запазила час за проби в популярен магазин в съседна Турция.

Тоалетът й за сватбената церемония обаче най-вероятно щял да бъде поверен на дизайнерката София Борисова, която е близка приятелка на Слави от години и се занимава с официалните облекла на певиците му за всички поводи. Масрафът по тържеството също щял да бъде за сметка на Дългия, който не щадял нито лев за щастието на своя роднина, купувайки му скъпи придобивки, коли и хвърляйки луди пари за образованието му в чужбина.

Младежите все още нямали конкретна дата за венчавката, но обмисляли дали да не бъде следващото лято. Не че не можели да организират събитието още за другия месец, но Теодор настоявал вуйчо му да оздравее напълно след операциите на крака и да бъде до него на церемонията. Освен това наследникът на Трифонов все още бил студент и учебната му година в Англия, където следвал, вече започнала.

Раздялата с годеницата му била изключително тежка и двамата не могли да се сбогуват с часове на летището. Теодор обаче често си идвал в България, защото можел да си позволи дори най-скъпите самолетни билети, имайки предвид, че именно той е избраникът на Слави, който ще наследи бизнеса и милионите му.

Снахата на Дългия също от време на време пътувала до Англия, за да гостува на своя любим. Тя се познавала лично и с цялото семейство Трифонови, които я приели като тяхна дъщеря. Поддържала контакт най-вече със сестрата на шоумена – Петя, майката на Теодор. От друга страна, била запалена фенка на чалгаря и често изпълнявала негови песни по своите участия, фукайки се, че скоро ще бъде официален член на семейството и по документи.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене