Милен Радуканов: Нашият отбор се раздаде на 200% и заслужава само адмирации за това

Наставникът на „Пирин“(Благоевград) Милен Радуканов изрази задоволство след равенството 1:1, което „орлетата“ записаха на „Лудогорец Арена“ срещу шампиона на България

„Това е начинът, радвам се, че успяхме. Футболистите се раздадоха на 200%. Бяха дисциплинирани до 95-ата минута, стараха се, само адмирации за тях. „Лудогорец“ е страхотен отбор, страхотни индивидуалности. Може на някой да му се е сторило грозна играта ни, но това е начинът. Радвам се, че Макенджиев е тук, аз затова държах зимата да дойде при нас, той е професионалист.

Радвам се, че постигнахме този успешен резултат за нас. Това е успех за „Пирин“ – срещу най-добрия отбор. Видяхме преди две седмици „Судува“ как като получиха гол, нарушиха дисциплината и веднага допуснаха нов гол. Ние днес успяхме да се справим, казвах на момчетата да запазим тактическата дисциплина, независимо от резултата. Много нерви, много ядове, радвам се, че играем така – имаме сърца! Важно е да имаш сърце! Как ще използваме паузата? Искахме да играем контрола, но ни отказаха и затова ще тренираме по два пъти на ден“, каза специалистът в Разград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене