Бившата жена на издирвания за убийство Матоко кандидатства за полицай и за малко не я приеха

Докъде стигна и кое я препъна на финала, подробностите…

 

Бившата жена на издирвания за убийство в петричкото село Коларово Б. Атанасов – Матоко, Ани, се яви на конкурс за полицай в София. Ани преодоляла три от етапите на конкурса, включително и демонстрирала добра физическа подготовка, но се издънила на финала, споменавайки свръзката си с Матоко.

Всичко това се случва, докато полицаи от управлението в Петрич денонощно пазят дома и в селото, тъй като според нея Матоко я дебне, за да я гръмне. Кандидат – полицайката на интервюто в последната фаза на конкурса, изпуснала без да иска случката с Матоко и вероятно това и „отрязало“ главата, съобщиха за struma.com запознати.

Иначе майката на детето на Матоко, се представила чудесно на изпитите и малко не и стигнало да влезе в системата на МВР, за да бори престъпниците като бившия и любим Матоко.

Припомняме, че Ани зарязала Матоко и се въвлякла във връзка с убития Г. Рачков, затова първият заподозрян за убийството е бившият и Борислав Матоко. Той обаче изчезна и до момента полицията не го е разпитвала за съпричастност към разстрела на Рачко през ноември миналата година.

10 месеца Матоко не се явява пред полицията, но само преди няколко дни се яви пред Struma.com полугол, напълнял, позакръглил бузи, от плаж / така твърди / в Сен Тропе. Заяви, че няма да се яви в полицията, тъй като е невинен. Увери ни, че „благословил“ връзката на Ани с Рачков и въобще не му пукало, с кого се вижда тя. Интересувало го само общото им дете, което тя забранила да вижда.

Матоко се чувства измъчван от полицаите, които нямали нищо срещу него, но го търсят за убийство. Основната му версия е, че дни преди разстрела на Рачков той е бил в чужбина. Сега превивал гръб във фабрика в Германия и се готвил за сватба, а иначе полицаите, които му вгорчили живота заради Ани, щели да си получат заслуженото от съда в Страсбург и Хага.

Видя се обаче, че връзката на Ани с издирвания Матоко я препъна на конкурса за полицай, дали ще опита отново да влезе в системата е неясно, но е факт, че явно Ани иска сама да се пази от бившия си.

Петя Петрова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене