ВИДЕО: Първо в Топ Преса: Нова народна певица изгрява в Неврокопско, стартира с оркестъра на „Панчо Иванов“

Джемиле Стамболиева от китното родопско село Абланица е новата звезда на народното пеене в неврокопския край. Забелязана е случайно от ръководителят на едноименния оркестър Панчо Иванов, тя веднага се вписа в уникалният стил и звучене на оркестъра и веднага спечелва сърцата на любителите на хубавите народни песни. Освен със самодейни и читалищни изяви, Джемиле никога не се е занимавала с професионално пеене и не е предполагала, че ще получи такова предложени.

За многобройните читатели на най-четеният югозападен таблоид toppresa.com, Джемиле сподели, че първите сериозни изяви които и предстоят с оркестъра са заснемането на видео клип на три народни песни които вече са готови в аудио вариант.

„Оказа се, че гласът ми и този на ръководителят Панчо Иванов много добре си хармонизират и в един по-късен етап, той е решил да направим съвместен дует“, сподели за първи публично, бъдещата звезда.

Поради проявеният вече голям интерес на ценителите на народната песен, към изкуството на Джемиле Стамболиева, Топ Преса взе първото интервю с младата певица за да я представи на своите зрители и читатели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене