Дъщерята на Стоичков призна, че баща и е нападнал журналистите край Етрополския манастир

Михаела, голямата дъщеря на Христо Стоичков не изненада никого, след като скочи да защити своя известен баща

Както е известно той нападна колеги журналисти от столичен ежедневник на сватбата на малката му щерка, Христина, ядосан, че са го снимали без позволение.
Мика не присъства на сватбата в Правец, тъй като е в напреднала бременност и остана със съпруга си Айкут в Маями. Г-жа Стоичкова-Рамадан обаче написа гневен пост в профила си във „Фейсбук“ и ТОП ПРЕСА го публикува в пълен оригинал:

„Защо в България, когато не си поканен някъде, не осъзнаваш, че не си желан, не си заслужил, нямаш скрупули и се самопоканваш. При това с гръм и трясък, за да не остане човек, който да не разбере каква „жертва си“.
Защо и масово българинът е склонен да съди и хули, вместо да прозре инсценировката, целяща да уязви мнозина. И като във всяка приказка, и в тази на Хриси и Лука имаше лоши герои… Жертвата съвсем не е удареният фотограф, жертвата е една легенда, дала много на народа ни. Нима има човек, който да не знае, че Стоичков е кибритлия, че кръвта му кипи, а темпераментът му е извънземен… именно тези му качества го превърнаха в „безсмъртен“ и точно тях определени родни журналисти използваха, за да го потопят в блатото, в което те си виреят, като в рай!
Е, драги ми колеги, не успяхте, защото докато вие давахте предварително режисираните си интервюта и накарахте цяла България да ви съжалява и да го обвинява, имаше едни други 300 души и тези 300 души от няколко народности видяха какъв герой е той не само на терена, но и пред олтара, до съпругата си и дъщеря си.
Той даде пример на своя зет как ревностно трябва да брани неговото момиче от злите езици. Той не позволи нито за миг, да бъде помрачена 24-каратовата й усмивка. Всички гости дълго ще разказват на повече от 4 нации не за хулиганството, а за бащинството. Виждайки неканените гости, Стоичков е премерил рисковете и е видял в перспектива последиците, но никога не е поставял имиджа си пред щастието на семейството си! И сега не направи изключение, накара всеки присъстващ да се почувства специален, докато медиите го разпъваха на кръст и се радваха на „сензацията“, която са създали!
Защо преди три месеца, на своя юбилей, когато ни достави нещо невиждано като емоция и всеки бе добре дошъл…. защо тогава нямаше „пребити“, защото така ви е удобно сега! Сега, когато събитието бе изключително лично за семейството му и силно вярвам,че ти, който четеш тези редове, ще си представиш как омъжваш своята дъщеря и си готов на всичко, за да е щастлива тя!“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене