Само в toppresa.com! Ексклузивни снимки от операция „Антидрога“ в Гоце Делчев!

КОЙ ИСКА ДА ПРЕВЪРНЕ В МЕКА НА ЗЕЛЕНАТА ДРОГА ГРАДА НИ? ЩЕ ГО ДОПУСНЕМ ЛИ?

 Вяра СТОЯНОВА

При проведена изключетл­но професионална мащабна акция на РУП – Гоце Делчев, и партньорски служби бе разкрита мощна нарколабо­ратория в хаджидимовското село Тешово. Това разкриха специално за вестник Градът високопоставени източници на МВР – София. В хода на ак­цията е разбита организирана престъпна група за производ­ство и пласмент на наркотици – цигари, пакети с канабис и пр. Акцията е проведена в къ­щата на Валентин Крушовски от град Гоце Делчев, но с корени и род от Тешо­во. Къщата в Тешово била на негови родни­ни. Понастоящем той е издирван като органи­затор и глава на бан­дата. Източниците ни уверяват, че разбитата нарколаборатория е с изключително големи мащаби, може би едни от най-големите в Бъл­гария. Само дни пре­ди тази операция пък беше разбира органи­зирана престъпна група за пласмент на дрога, явно тази, която е про­извеждана в Тешово. Четирима наркодилъри и зависими от дрога са задържани вчера при полицейска акция в Гоце Делчев, проведена под надзора на Окръжната прокуратура. Служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и РУ – Гоце Делчев, са извър­шили лични обиски, претър­свания, изземвания и огледи.

В района на автогарата в Гоце Делчев са заловени трима младежи с дрога. У 21-годишния Д. А. от града униформените намерили и иззели около 9,6 грама кана­бис, а в чантата, която носел, открили още 37,8 грама кана­бис.

При ли­чен обиск на П. М., на 20 години от Гоце Делчев, са намерени близо 11 грама канабис. При последваща провер­ка в жилището му са иззети още 1,5 г кана­бис. В третото момче, също 20-годишно от града, са открити 3 г канабис.

След това е прове­рен и частен дом в Гоце Делчев, обита­ван от 23-годишния Б. С., както и ползва­ният от него автомо­бил „Киа Спортидж“. Полицаите иззели от младежа 2,6 грама канабис.

В хода на работа­та по случая служи­телите на РУ – Гоце Делчев, са открили още 200 г канабис в тайник, намиращ се в местността „Хаман баир“. Част от пласмента се извършвал и в заведение­то „Органза“, намиращо се в Гоце Делчев на улица „Цари­ца Йоанна“.

Вестник Градът е единстве­ната медия, която разполага с кадри от въпросните арес­ти. Нека се види кой се оп­итва да превърне града ни в мека на зелената дрога.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене