Момичетата и момчетата от театралната школа в Симитли с голямата награда от фестивала „Талантино“ в Благоевград

Младите таланти от театралната школа към читалище „Св. Климент Охридски” с голямата награда на публиката  на театрално-танцовия фестивал „Талантино”

Той се проведе в Благоевград, а децата на Симитли бяха в  конкуренцията на двадесет и пет постановки. „Аладин и вълшебната лампа” беше аплодирана от благоевградската публика, а младите актьори от състава получиха грамоти за участие.

Талантите бяха оценявани от жури, в състава на което бяха актьорите Веселин Калановски  и Николай Станоев. Децата на театралната школа към читалище „Св.Климент Охридски” играха с изключителен хъс и желание за награди, като впечатлиха жури и публика с иновативност и различна игра. Най-специалната награда бе за децата на Симитли, те спечелиха сърцата на публиката и взеха наградата на публиката. Друга награда, която грабнаха малките таланти, бе награда за актьорско майсторство на Венцислав Венциславов, който изигра ролята на разказвача. Илиян Каймакански пък бе отличен със званието „Мистър Талантино“  за ролята на Аладин от ,,Аладин и вълшебната лампа “ до 8-ми клас.

Децата от театралната школа към читалище „Св. Климент Охридски” бяха изключително щастливи от постигнатите резултати и благодариха на своите ръководители Бранимир Митов и Пролет Трифонова, които са най- важният двигател за тяхното развитие. В тазгодишното си представяне те показаха на публиката , а и на себе си, невероятно израстване в изкуството и дадоха заявка за сериозния театър.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене