Бесният Бербатов крещи и рита кошчета

Кой си мислиш, че си? Да не си Марадона или Зидан?

Новото попълнение на Манчестър Сити – Бернардо Силва, разказа за първите си дни в Монако. Португалец, за когото бяха платени 45 млн. паунда от „гражданите“, разкри как е усетил гнева на българския нападател Димитър Бербатов.

Силва даде любопитно интервю за „Мирър“, в което говори и за първия си мач като титуляр в Монако. Случката е от септември 2014, когато голямата звезда на „монегаските“ бе Димитър Бербатов.

„Победихме Гингам в първия ми мач като титуляр за Монако и в последната минута можех да центрирам топката към Бербатов, а не го направих. Мисля, че той бе непокрит. Просто не го видях“, разказва Силва.

„Върнахме се в съблекалнята и бях много щастлив докато не дойде Бербатов. Той изрита коша за боклук и започна да ми крещи. Аз, дете на 19, с голяма фигура от световния футбол. Той се обърна към мен и ми каза, ‘Кой си мислиш, че си? Да не си Марадона или Зидан?'“, допълни португалецът.

„Там стартът за мен бе труден, но с помощта на португалските ми приятели Жоао Моутиньо и Рикардо Карвальо там беше по-лесно да обърна нещата“, завърши новото попълнение на „гражданите“.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене