„Германея“ днес с решителен мач!!! Ако иска да оцелее, трябва да победи „Сливнишки герой“, а след това и идната събота

Наставникът на „Германея“ Костадин Джоргов провежда едноразово заниманията си на градския стадион в Сапарева баня за мача срещу „Сливнишки герой“

За негово съжаление той няма да разчита на един свой основен състезател, след като със сигурност от сметките отпада контузеният Златко Бонев.

„Предстои ни тежък мач срещу един от водещите отбори в югозападната Трета лига „Сливнишки герой“(Сливница). Подхождаме сериозно и отговорно за домакинския мач, който трябва да спечелим на всяка цена. В събота вечерта вече ще се знае колко отбора ще отпаднат, след като приключат и решителните срещи във втора лига между отборите на „Витоша“ и ЦСКА-2, „Оборище“ и „Септември“(София), и „Созопол“ и „Ботев“(Гълъбово). Такова нещо от дълги години не се беше случвало. През изминалото първенство оцеляхме с 19  точки, а сега с 37 ще отпадне отбор”, сподели Костадин Джоргов.

Наставникът на „Сливнишки герой“ Петър Малинов заяви ,че няма да бъдат включени в групата поради наказания и контузии Костадин Кафтанов, Виктор Георгиев и Димитър Маймунков. „Ще играем без напрежение. Поставената цел от ръководството ни е изпълнена. Отиваме, играем и каквото стане на терена”, сподели Петър Малинов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене