Спорт, музика и много настроение на спортния празник на ПМГ „Яне Сандански“, гр. Гоце Делчев (СНИМКИ И ВИДЕО)

Спортен празник с много емоции и интересни събития бе поредната инициатива на най-старото средно училище в региона и областта

Всички заедно – учители и ученици, отбелязаха датата, в която преди 97 години са поставени основите на елитната гимназия в Гоце Делчев. Събитието пък бе увековечено от ученици на училището, които сами заснеха клип по

време на проявата.

По случай патронния празник на ПМГ “Яне Сандански“ новопостроената спортна зала „Неврокоп Арена“ за първи път прие подобна проява.

В празничната спортна надпревара сили премериха момчетата от VI, VII и VIII клас в ПМГ „Яне Сандански“, които сътвориха истински футболен празник за удоволствие на всички присъстващи зретели на трибуните, въпреки че срещите бяха изключително оспорвани.

Изключително приятни емоции предизвикаха баскетболистите от клуб „Баскетбол“ по проекта на Министерството на образованието „Твоят час“, които играха в демонстративен турнир по стрийтбол, проведен по всички правила на играта на фона на хубава музика.

Много настроение в невероятния спортен празник на ПМГ внесоха и малките и големите мажоретки, които забавляваха всички присъстващи със своите брилянтни изпълнения.

Черешката на тортата в спортатна празнична програма бе волейболният мач между учители и ученици, който завърши с равен резултат – 1:1 гейма. В него и двата отбора се постараха да разкрият истинската красота и спорстменство на този спорт, като многократно придизвикаха и бурни аплодисменти на феновете  от трибуните.

Този ден безспорно ще остави незабравими спомени сред всички участници в събитието по случай 97-ата годишнина от ПМГ “Яне Сандански“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене