СКАНДАЛ! Потулен обир в пощата на село Долен! Силвана Маневска поиска думата от Топ Преса: Пощаджийката Надежда Маневска обра пощата в село Долен! Няма ми 400 лева!

Крупен обир в пощата на село Долен! Пощенската служителка Надежда Маневска е изнесла парите от пенсиите на хората там за два месеца, изчезнали са също парите за платен док и вода… За случая свидетелства лично в офиса на информационна агенция www.toppresa.com жителката на село Долен и лично ужилена от схемата Силвана Маневска. Тя е роднина и на пощаджийката, и на шефката на пощата, но определено не иска да мълчи като другите измамени и поиска трибуна от Топ Преса, за да разкаже какво знае.
„Имам да вземам пари от пощата. Това са пари от пенсията ми, надписвани разходи за ток и вода от пощаджийката Надежда Маневска. Сигнализирах в пощата за тази измама и Надежда Мановска беше уволнена, въпросът е, че сега никой не си прави труда да ми върне парите. Идеята е всичко да се потули от Гергана Маневска, която е шеф на пощата и роднина на Надежда. Да не би да са делели откраднатото, питам аз? Аз също съм роднина и на двете, но това не ми пречи да им търся отговорност ида си търся правата…“, заяви в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com Силвана Маановска.
Кражбите, за които говори Силвана Маневска, са били от няколко месеца насам. Проверка на наши репортери удостовери, че обвинената в кражби Надежда Маневска е била уволнена от пощата, но историята спира до тук. Няма разследване, няма следствие, никой не е подал сигнал в прокуратурата. А освен проговорилата Силвана Маневска има и други измамени, които обаче засега не искали да говорят.
Ние от югозападния таблоид Топ Преса настояваме случаят да се изясни до край и справедливостта да възтържествува.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ТОЗИ ПЕТЪК В ТОП ПРЕСА 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене