Местния печат

„Вяра“

Путин посрещна съдия-изпълнителя В. Таушански, дошъл в Самораново да описва имуществото на бияч № 1 на Галеви – Конана

Четириногият Владимир Путин посрещна съдия-изпълнителя от Дупнишкия районен съд Виктор Таушански в дома на гард №1 на Братя Галеви – Георги Градевски-Конана. Таушански беше на място, за да опише имуществото на Конана, който е осъден за нанасяне на телесни повреди при побой в дупнишка дискотека преди години.

Ад в Перник! Бойко Борисов обгоря при взрив в 1600-градусова пещ в „Стомана Индъстри”, борят се и за живота на Иван Стефанов

Шлосерът Иван Симеонов Стефанов и електропещарят Бойко Троянов Борисов пострадаха тежко при взрив в пернишката металургична фирма „Стомана Индъстри”. Единият от пострадалите е със 75 процента изгаряния, в «Пирогов» се борят за живота им. Производствена авария е потвърдена и от главния секретар на МВР Младен Маринов, който съобщи, че най-малко двама човека са пострадали. Според информирани източници двама работници, които се намирали близо до авариралата пещ, са обгорели. Пострадалите са транспортирани директно в „Пирогов“.

Срещу 4240 лв. месечен наем 29-годишната Миглена Беловска спечели на търг Панорамното кафе в Самоков

29-годишната Миглена Беловска, управителка на фирма „Мигибел” ЕООД, спечели търга за общинско заведение в крайречния парк на Самоков за 4240 лв. месечен наем. Търгът с явно наддаване за Панорамното кафе със ЗП 106,00 кв.м се проведе в заседателната зала на община Самоков. Към него има площ 163,00 кв.м, намира се в западната част на Крайречния парк, в близост до р. Искър. Начална месечна наемна тръжна цена за обекта бе 800,00 лв. без ДДС, стъпката за наддаване – 80, 00 лв. Срокът за наем е 5 години.

Огнеборците от Благоевград надвиха колегите си от Перник и Кюстендил на зонално състезание, кюстендилците Кристиян Иванков, Мартин Лазов и Илиан Спиридонов №1 на щурмова стълба

Отборът на РДПБЗН-Благоевград е комплексен победител на Зоналното състезание по пожароприложен спорт за служители, проведено в четвъртък в РДПБЗН-Кюстендил. На второ място е отборът на организаторите и домакини от Кюстендил, а на трето – отборът на РДПБЗН-Перник. В 4 дисциплини се състезаваха отборите на трите РДПБЗН – Кюстендил, Перник и Благоевград, след старта, даден от  комисар Светослав Георгиев – директор на РДПБЗН-Кюстендил.

ОбС шефът Георги Тренчев: Синята зона на Петрич е напълно законна, злоупотреби няма

Синята зона в Петрич е напълно законна, въпреки че със свое решение отпреди дни Върховният административен съд отмени приета Наредба за условията и реда за паркиране на пътни превозни средства на Общински съвет-Петрич, съобщи новият ОбС шеф Тренчев. Отмяната е заради обстоятелството, че не са били публикувани на сайта на общината мотивите към наредбата.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене