Местния печат

печат

„Струма“

Гафът със „синята зона“ на паркинга на ЮЗУ повдига въпроса: Кой повече от 10 г. е прибирал по левче на кола и къде са отишли парите?

Гафът с въвеждането на „синя зона“ на паркинга на ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград бе скоростно отстранен с устно разпореждане с вчерашна дата от кмета Атанас Камбитов. Той е наредил на шефа на общинска фирма „Паркинги и гаражи“ Васил Атанасов да премахне указателните табели, с които се предупреждава за платеното паркиране.

 

Валентин Тачев: В Белица, за да имаш работа, трябва да си с ДПС, ако ли не, те репресират, докато на следващите избори гласуваш „правилно“

Казвам се Валентин Тачев и искам да разкажа за неволите на моето семейство, породени по мое мнение от политическата ми принадлежност. Преди около 10 години започна проблем, който бих нарекъл семейно репресиране от страна на община Белица и на кметството в с. Бабяк.

 

Автомобил на известна маникюристка горя като факла, съседи хвърлят от терасите кофи с вода

Автомобил „Great Wall – Volex C10“ горя в Благоевград. Колата, паркирана на ул. „Перелик“ била обхваната от пламъци в 3:15 ч. във вторник сутринта.

 

Яйце гигант снесе кокошка в Сандански

 

Гигантско яйце снесе кокошка в Сандански. Вчера малко след 16:30 ч. в кокошарника на Антон Жилков, собственик на квартално заведение в курортния град, пред очите на неговия син Любомир се появило гигантското яйце с тегло 180 грама и обиколка 25 см.

 

 

„Вяра“

Контрабандна сеч унищожава Кресна, зад доходоносния бизнес стои 30-год. Мирослав Симов, никъде не работи, а кара кола за 7000 лв. и размахва пачка стотачки

Контрабандата на дърва взима застрашителни размери в Кресна, алармираха в редакцията на „Вяра” група граждани, които пожелаха да запазят анонимност от страх да не пострадат, тъй като по думите им цялата полиция работи за бракониерите и ги покровителства.

 

Трусове! Шефът на ДСК за Югозапада Иван Коларов понижен в началник на банковия клон в Кюстендил, Теменужка Ангелова се пенсионира

Банкерът Иван Коларов, регионален мениджър на Банка ДСК, бе понижен до шеф на банковия клон в Кюстендил, той зае мястото на пенсионираната Теменужка Ангелова. Тя бе дългогодишен директор на Банка ДСК – клон Кюстендил, а длъжността главен регионален мениджър за област Кюстендил се изпълняваше от банкера Иван Коларов. Той е познат на кюстендилци като участник в благотворителните балове, организирани от Лейдис клуб.

 

5-има се прицелиха във вакантното място за директор на фонд „Земеделие” в Кюстендил, сред тях ексдиректорът Иван Кьосев и ликвидаторът на ВиК Йордан Лазаров

Петима кандидати допуснаха до конкурса за директор на Фонд „Земеделие“ в Кюстендил. Мястото доскоро заемаше общинският съветник от Бобов дол Валери Радлев, който се опита да спаси поста си с продължителен болничен още от лятото. Той бе назначен след спечелване на конкурс в кабинета на Пламен Орешарски.

 

Община Дупница слага на тезгяха 4 селски имота за 163 000  лв., Чимев иска картбланш за продажбата от съветниците

Четири общински поземлени имота на обща стойност 162 730 лв. смятат да продадат от общината в Дупница. За продажба са предвидени нива в село Бистрица и терени в Яхиново. Терените ще се продават чрез публичен търг с явно наддаване.

 

Кметският наместник на с. Камена Осман Демиров: Чисто нов бойлер на „Виком” ЕООД едва не уби майка ми, срути цялата ми къща, давам ги под съд 

„Чисто нов бойлер на фирма „Виком” ЕООД – гр. Хасково избухна като бомба и унищожи целия първи етаж и покъщнината ни, отнесе половината ни къща. 71-годишната ми майка Атидже Демирова е със сърдечна криза. Давам фирмата под съд”, каза, съсипан от ужаса, кметският наместник на петричкото село Камена Осман Демиров. Вчера той привика по спешност майстори, които да укрепят сградата, тъй като всеки момент тя заплашвала да рухне.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене