Корнелия Нинова: С назначаването на Вл. Москов за зам. председател на БСП дадох сигнал към кметовете, разчитам на местната власт, толерирам я, все пак предстоят избори

Нинова продължава войната за обновление на столетницата, отвори много фронтове

С назначаването на кмета на Гоце Делчев Владимир Москов за зам. председател на БСП дадох ясен сигнал към кметовете по места, започваме активна работа с местната власт, която в последните години бе изолирана, предстоят избори и ние трябва да си дадем сметка, че нашите кметове, са изключително важни в тях, това заяви за struma.com, лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като по нейно предложение гоцеделчевският кмет Вл. Москов Хстана част от Изпълнителното бюро на партията и заместник председател.

„Вл. Москов е един от авторитетите на БСП, 6-ти мандат кмет, доказано успешен управленец и един от символите на партията в областта, така, че смятам назначението му за изключително удачно и много разчитам на неговата подкрепа“, заяви още Нинова.

Трябва да се признае, че Корнелия Нинова стана емблема на революцията в БСП, въпреки загубата на изборите, БСП под ръководството и възкръсна, тя се освободи от стари кадри, които не приеха новите и методи на работа и ръководство и си отвори война на много фронтове. Въпреки това стоически продължава обновлението на партията. Очаквайте интервю с Корнелия Нинова за старите муцуни в партията, за битките срещу интересчиите в БСП и още скандални разкрития -скоро.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене