Най-умната жена в Пиринско е от Банско! И не я закачайте, може да ви срита задника (Снимки)

Тя е колкото красива, толкова и умна. И може би жената с най-много висши образования в Пиринско – 5! А за да ви удиви още повече, може и да ви срита задника, ако сте прекалено нахален – занимава се и с бойни изкуства.

Мария Георгиева Бистрина е родена в Банско, на 27 години. Завършила е Икономика и финанси, Туризъм, Бизнес-администрация и Спортен мениджмънт в два български университета. Завършва петото си образование в гр. Москва в международен университет с червена диплома за пълно отличие.

В момента е кандидат на докторските науки в сферата на международните отношения.

Има научни публикации в сферата на икономиката, туризма, мениджмънта и лидерството. В свободното си време обича да пее и да се занимава със спорт – кик-бокс и ски.

За 2016-2017 г. е секретар на Московския благотворителен клуб „Ротаракт“. Във връзка с това, често и се налага да пътува на различни конференции в чужбина, свързани с благотворителни проекти.

Казва, че носи Банско в сърцето си и с гордост го представя навсякъде по света.Използва всяка свободна минута, за да се върне край Пирин и да се зареди за следващите предизвикателства.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене