Топдизайнерка от Югозапада и съпругат й влизат тази вечер в „Смени жената“

Пернишко семейство участва в култовото предаване „Смени жената“, което ще бъде излъчено тази вечер. Катрин и Ангел Богданови са женени от 4 години, от щастливия им брак се е родило момченце и носи името на татко си – Ангел. Двойката признава, че са изключително щастливи заедно и доказват любовта си във всеки възможен момент.

Катрин е управител на Модни изкушения и дизайнер в голямо студио за красота в миньорския град. Заедно с дизайнерката Мария Феодорова вече втора година е инициатор на кампанията „Ако си дал- не си живял напразно“ за събиране абитуриентски тоалети за социално слаби младежи и девойки. Двете дизайнерки преработват тоалетите по мерките на тези, които са ги харесали.  Ачо, както е известен съпругът й се занимава активно със спорт.

Приоритет в семейство Богданови съвсем не е домакинската работа, но все пак се справят подобаващо и заедно. Основно правило е да отделят време един за друг, да си говорят, да излизат с приятели и да прекарват време с детето си.

Тази вечер зрителите на актуалното предаване ще станат свидетели на подмяната на пернишката красавица с нещастна и отчаяна майка и домакиня от Бургас.

До какво ще доведе разликата в двете семейства предстои да видим.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене