Благоевградчани тигри в леглото, всеки първи се хвърля да прави секс, вместо да отдъхва в обятията на Морфей, Алексей Джаджев: Никога не бих сменил съпругата си, тя ме удовлетворява

135-24-01-aleksei-djajev3Само Румен Андонов си призна: В жегите предпочитам да спя, вместо да се потя върху някоя мацка

Благоевградчани луднаха да мачкат чаршафите в летните горещини. Вместо да се скрият на хладно и да се отдадат на блажена дрямка, мачовците предпочитат да правят секс.

135-24-01-angel huhnev6

Сънят е приоритет №1 само на неколцина, които чистосърдено си признаха, че предпочитат компанията на Морфей пред голо маце. Всички, които избраха ласките пред съня, искат подходящ партньор за креватни упражнения. Хората са запознати, че според различни изследвания половата активност е полезна за здравето – подобрява съня, имунитета, гори калории и пропъжда стреса.

135-24-01-ani ilieva2

Сексът е полезен за сърцето – изследванията показват, че мъжете, които правят секс повече от два пъти седмично, са по-малко застрашени от инфаркт.

135-24-01-boris iliev1

„Предпочитам и двете – и сън, и секс. Апетитът идва с яденето. Колкото повече секс правиш, толкова повече ти се иска. Сексът дава повече тонус и подобрява настроението, това е факт, пък го пише и по разни форуми. Освен това се изгарят и калории. Важно е човек да бъде сексуално активен”, призна Борис Илиев.

135-24-01-mehmed barev5

Единствената дама, която се осмели да говори по темата, Ани Илиева заяви: „Всичко е много относително… Всичко трябва да се върши с мярка. Трябва да има и подходящ партньор за креватни упражнения. Не одобрявам тези, които го правят с неподходящи партньори само защото се нуждаят от това”.

Алексей Джаджев постави секса и съня на везни, но след секунда колебание избра да ползва леглото за удолоствие с половинката си: „Предпочитам секс, а ми се налага по-често сън. Мъжете така са устроени, че се нуждаят от секс. Важното е да има подходящ човек до теб, с който да го правиш. Аз съм доволен, че в лицето на своята съпруга съм открил подходящата за мен жена. С нея се чувствам най-добре и съм удовлетворен. Дори да имам възможност да я сменя, не бих го направил, защото от нея получавам всичко”.

135-24-01-rumen andovov4

Румен Андонов отсрами отбора на сънльовците: „Аз съм от този тип мъже, които предпочитат повече сън, ама на хладно. Когато е много топло времето, не е подходящо за секс, по-добре е човек да си поспи и да се чувства отпочинал. Не че и в жегите може да се спи, но все пак е по-добре от това да се потиш върху някоя мацка”.

Мехмед Барев: „Предпочитам секс, разбира се. Иска ли питане!? Всеки мъж ще предпочете секса пред съня. Виж, при дамите може положението да е по-различно. Когато не искат да го правят, се оправдават, я че им е лошо, я че ги боли главата. Важното е да намериш правилния човек. Щом го откриеш, всичко ще бъде ок”.

Ангел Шушнев: „Аз съм нормален мъж и като нормалните мъже предпочитам секса пред съня. Сексът е нужен за тонус и за настроение. Най-добре е да се прави сутрин за добър старт на деня. Важно е да се прави честичко, за да се чувства човек спокоен и уравновесен”.

Снимките:

1 Алексей Джаджев

2 Ангел Шушнев

3 Ани Илиева

4 Борис Илиев

5 Мехмед Барев

6 Румен Андонов

Вестник „Вяра“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене