ХОРОСКОП ЗА 20 АПРИЛ

ОВЕН
Четвъртък се характеризира за Овните с успешни сделки и печалби. Възможни са преговори, обсъждания или съвещания с финансова насока, където определено изпъква вашата позиция, а действията ви носят удовлетворителни за вас резултати. Професионално обаче за повечето от вас четвъртък е критичен ден. Не влизайте в безмислени спорове.

ТЕЛЕЦ
Повечето от Телците са действени, енергични за реализация на финансови и бизнес дела. В това отношение четвъртък е много важен за Телците и тези, които действат бързо и своевременно според възможностите, които предлага денят, ще се радват на добри финансови резултати. Успехите ви зависят от конкретната ви намеса.

БЛИЗНАЦИ
От финансово естество четвъртък е успешен ден за Близнаците. Мнозина ще получат съобщение за дългоочаквани пари. Служебният ден е приятен и касае сдържаност в отношенията ви с околните и практични действия от ваша страна. Благоприятно за вас може да бъде някакво съвещание на работното място с високопоставени хора.

РАК
Спокойни и в добро настроение са Раците в четвъртък. Може би се дължи на стабилизирането на личния бюджет, тъй като денят е благоприятен за финанси и при мнозина носи придобивки и печалби. Ще осъществите пътуване сред природата. На работното място са вероятни пререкания с колеги.

ЛЪВ
Успешно завършвате работната седмица и много от Лъвовете ще се радват на заслугите си. Неприятно е положението ви с парите обаче. Ако имате намерение да повдигате въпроси за служебното заплащане, е добре да не го правите. Днес е важно да бъдете енергични на работното си място и прилежно да изпълните служебните си задължения.

ДЕВА
В четвъртък Девите са критично настроени и това се дължи на високите етически норми, които принципно ви характеризират, а и изисквате от околните. Някои от вас са с наранено честолюбие, но въпреки това са сдържани. Вашата толерантност с околните няма да остане незабелязана и на работното място само печелите позиции.

ВЕЗНИ
Неразположени са Везните в четвъртък. Вероятно става въпрос за заболяване или душевен дискомфорт. Въпреки някои сериозни огорчения се налага да бъдете сдържани на работното място и да реагирате синхронно с обстановката. За мнозина проблемите са от домашно-роднински характер и това като че ли определя цялостното ви настроение.

СКОРПИОН
Спокойни и уравновесени са Скорпионите и с каквато и работа да се захванете днес /обществена или с приятели/, ще ви спори и носи успех. В професионално отношение четвъртък също е много благоприятен, въпреки че при някои от Скорпион съществува възможност за спречкване и разясняване на взаимоотношенията с колега. Не давайте израз на гнева си.

СТРЕЛЕЦ
В четвъртък при Стрелците свършва крайният срок на някаква отговорна работа или неотложни преговори. Освен това са възможни семейни разговори, при които да се наложи да помогнете на някого, вероятно за започване на работа. Щедър откъм придобивки ще се окаже денят за мнозина бизнесмени, ако разчитат на съдружниците и се доверят на техния нюх.

КОЗИРОГ
Контактите при Козирозите се обуславят от необходимостта да помогнат на някого. Възможно е да се наложи да дадете подслон на близък човек от друго населено място. Имате предпоставки за дълги разговори в дома си, където не са изключени критики спрямо вас от брачния партньор. В това отношение четвъртък е малко кризисен.

ВОДОЛЕЙ
Днес се забелязва успокоение и удовлетворение от добре свършената работа при вас. В четвъртък в нормализирана обстановка Водолеите са готови да помагат на другите. Тези, които са на служебния си пост, ще бъдат доволни от развитието през деня и добрите взаимоотношения с колеги. Ще бъдете оценени от своите началници и ще ви бъде дадена възможност за израстване.

РИБИ
Четвъртък е приятен и успешен за Рибите. Успехите се предвиждат почти във всичко, с което се захванете днес. От гледна точка на финанси са възможни някои обсъждания и ако е по служебна линия, налице са благоприятни за вас обстоятелства. Денят е труден и досаден за бизнесмените. Затруднени сте при взимане на решение за промяна в личен план.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене