Без категория

Кризата удари и секстуризма в Сандански, тарифата на жриците падна на 10 евро, гърци предпочитат дълготрайни връзки, вместо да плащат на проститутки

проститутка

15 евро на час и 50 евро на вечер. Засега се запазва це­ната за секс с непълнолетно момиче -100 евро на час и 200 евро на вечер, но тази услуга се предлага по-рядко, разкри един от сводниците – Емил Емилов от Сандански. Той е притеснен от тоталния срив в тарифите, което удря бизнеса на сводниците.

„От една страна, момиче­та, предлагащи платена лю­бов, напускат Сандански за­ради масовите проверки. Други заминават за морски­те курорти, трети преждевре­менно се пенсионират“, твър­ди сводникът. Той разкри: „Основният проблем е, че на­маляха туристите от съседна Гърция и Македония, които са основните клиенти. Отмина­ха времената, когато тари­фата на една сексработничка бе 200 евро за една ве­чер, само за час консумация получаваше по 100 евро“.

44-годишният санданчанин Е. Емилов твърди, че се­га пари от проституция в Сан­дански не се изкарват. И проститутките, и техните сводници работят само за дневните си разходи. По ду­мите му в града сега профе­сията практикуват момичета, които се броят на пръстите на едната ръка, при близо 200 проститутки преди година.

От началото на годината 10-ина гърци, които преди са идвали да търсят проститут­ки, сега са си намерили прия­телки в Сандански, като цел­та им е да завържат по-дълго приятелство с цел съжителс­тво.

Една от най-интересните случки от историята на пла­тената любов в града е, кога­то тийнейджърка е била нае­та от англичанин, но не из­пълнила изцяло изисквания­та му, след което била завър­зана от него на балкона и от­там викала за помощ. Случ­ката станала в апартамент в сградата на мола, Р.Д. бе из­мъкната със съдействието на полицията. В обясненията си тя посочила, че англичанинът С. Паркърс я завързал, след като му отказала да прави френска любов.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене