Без категория

Щерката на зам. губернатора Д. Капитанов-Катя, започва работа в Митница Югозападна

катя стоянова

Щерката на лидера на БСП – Пет­рич и заместник областен управител на Пиринско Димитър Капитанов – Катя, започва работа във Вътрешна митница – Благоевград. Новината е сред най-коментираните.

Пред репортер на „Струма“ Дими­тър Капитанов потвърди, че дъщеря му ще започне работа в Митница Юго­

западна. Той уточни, че Катя е рабо­тила като икономист на митница Ку­лата до края на 2009 г., когато е била уволнена от правителството на ГЕРБ. „В момента се опитва да се върне на митницата и се надявам скоро да бъ­де назначена“, бе краткият коментар на зам. губернатора Димитър Капитанов.          

Репортер на „Струма“ нап­рави проверка и установи, че в момента в Митница Югоза­падна има обявен само 1 конкурс – за експерт в сек­тор „Експлоатация на инфор­мационните системи“, който ще бъде финализиран на 14 април, но сред имената на допуснатите до участие кан­дидати отсъства името на Катя Стоянова, а и това не е по нейната специалност. Яв­но губернаторската щерка, която увековечи името на татко си, кръщавайки синче­то си Димитър, ще пробва връщане по друг начин.

По-малката сестра на Катя – Боряна, се омъжи през 2009 г. и сега живее в Со­фия. Тя е на престижна ра­бота в юридическия отдел на парламента, където бе наз­начена по времето на Любен Корнезов.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене