Валентин Веселинчев си купи тунинговано Audi Q7

Браво, г-н Веселинчев, на работниците от вашите фирми: ИМПЕРИЯ ЕООД, ИМПЕРИЯ ВНВ ЕООД, В И Т-80 ООД, ЕЛ СИ НИ 2000 ООД, СКАПТОПА­РА ООД… на които не изплащате заплати от доста време, синорно цял живот ще им бъде нужен да съберат пари, да си купят, като вашата НОВА придобивка, нов луксозен джип Audi Q7 и то не като откраднато ви на скоро ефтинджарско Q7 3.0 TDI за има-няма 50 бона.

Новото тузарското возило на Валентин Веселинчев, скъпи читатели е Q7 – Abt AS7

Но, за да ви стане по ясно ще поясним и припомним:

А в собствената си къща бизнесменът Валентин Веселинчев се шири, като холивудски турбо гъзар! Общата стойност на дома на собственика на благоевградската строителна фир­ма „Империя“ ЕООД е € 230 000, а босът няма пари да си плати заплатите на работни­ците. С Топ Преса се свърза група бивши служители на благоевградския бизнесмен Валентин Веселинчев, търсейки своята справедливост за това, че имат да взема купища изработени пари от него. Схемата е проста и до болка позната. Веселинчев ги наема „на частно“ обещава им целия свят в пари и накрая когато те са си свър­шили работа и дойде време за плащане Веселинчев вдига ра­мене и казва – няма пари. Същото е направил с доста свои кредитори и доставчици, а за миналата финансова година фирмата му е декларирала загуби и нереализирани печалби.

През февруари месец тази година, чевръсти апаши задигнаха за минути тузарското возило „Ауди Q7” на стойност 50 000 лв. на благоевградския строителен предприемач, докато пазарувал храна за вкъщи. На свечеряване в рамките на няколко минути от 18:50 часа до 19:10 часа колата е била задигната. Ауди-то му е познато в града, заради емблематичния си номер с четири осмици.

Няма и месец и в двора на “къщичката” на Веселинчев е паркирано ново Audi Q7 – Abt AS7…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене