ЕКСКЛУЗИВНО: Мъри Стоилов поиска отнемане на лиценза на Левски! Боримиров: Не съм го очаквал!

„Дарик радио“ обяви ексклузивна новина, която може да остави „Левски“ без лиценз за пролетта!

Според информацията не кой да е, а любимецът на публиката – Станимир Стоилов, е пратил писмо до БФС, с което настоява „сините“ да не вземат лиценз за следващия сезон, тъй като му дължат пари в размер на 70 хиляди лева, които има да получава Мъри от 2008 година..

Спортният директор на тима – Даниел Боримиров остана шокиран от действията на Стоилов, коментирайки следното пред Спортал.

„Разбрах за постъпката на Мъри Стоилов, изненедан съм от неговото решение. Не съм очаквал подобен ход, в момента съм на УС на клуба“, лаконично отговори Боримиров.

Не закъсня и реакцията на собственика на „Левски“ Спас Русев коментира изненадващото решение на бившия футболист и треньор на „сините“. „Изумен съм! Най-малко съм очаквал от Станимир Стоилов подобно поведение. Действията му са странни, като се има предвид, че всички сме запознати с финансовото състояние на „Левски“ и правим и невъзможното клубът да се стабилизира.

По-голямата част от кариерата на Станимир Стоилов е преминала в „Левски“. Очаквах от него да прояви разбиране в този тежък за клуба момент. Разочарован съм от постъпката му“, каза Русев пред агенция „Блиц“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене