Богдан Боцев: Възраждане на икономиката и въвеждане на професионално образование, са част от нашите основни цели

Лидерът на левицата Корнелия Нинова бе на посещение в Благоевградска област и посети гр.Хаджидимово, за да се срещне с хората. Посрещнаха я както навсякъде в България – с обич, надежда и много вяра. Тя отвърна с присъщата си сърдечност, с много признателност и благодарност!

Кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев я посрещна с букет цветя, а тя отправи към него горещи и искрени пожелания за успех.

На площада в Хаджидимово бе представена листата на „БСП за България“ в 1-ви МИР Благоевград – една от най-младите и перспективни листи.

„Когато бях ваш депутат, не ви предадох. Заедно минахме през много изпитания. Заедно се борихме да спасим поминъка ви. Правих го, защото бях убедена, че е добре за страната ни и за вашите семейства – да имате препитание. Затова съм и тук днес“. Това заяви в Хаджидимово лидерът на БСП Корнелия Нинова. По думите й хората от област Благоевград са я направили истински народен представител, като са й дали подкрепа за защитата на района. „БСП иска българска икономика и производство, българска храна на трапезата. Винаги може да разчитате на подкрепата ни за земеделието“, каза още Нинова. Тя допълни, че достойните доходи вървят с икономиката, а тя – с образованието – за фирмите да има кадри, а за младите – работа, за да останат в страната. Председателят на БСП припомни, че пътят към промяната е започнал миналата година с издигането на Румен Радев, който вече е президент.

„Заедно сме по-силни от тези, които са против нас“. Това заяви Тома Томов, водач на листата на „БСП за България“. Според него битката свършва на изборите и ще има невероятен тътен. „В преддверието сме на гневна и безпощадна българска пролет. Хората отхвърлят корумпираната и политическа класа. Хората негодуват, че децата им са в чужбина“, посочи той.

„Тук съм, за да подкрепя Тома Томов и листата ни. В парламента трябва да има умни, почтени, честни, образовани, интелигентни хора. Това не е битка просто за следващия парламент, а за българската държава“. Това заяви Велислава Дърева пред събралите се. Тя подчерта, че денят за размисъл е Благовещение. „Да направим така, че на изборите да чуем благата вест – победа“, призова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене