„БСП за България“ с голяма подкрепа в община Гърмен

Водачът Тома Томов и Богдан Боцев се срещнаха днес с хората в община Гърмен, за да представят листата с кандидати за народни представители на „БСП за България“ в Многомандатен избирателен район – Благоевград.

„За втори път влизам в съревнованието за народни представители. Вярвам, че хората в Гоце Делчев и региона, могат да имат свой представител в парламента в мое лице, който ще защитава интересите им и ще даде всичко от себе си, за да оправдае гласуваното доверие“, категоричен бе пред присъстващите Богдан Боцев.

Той допълни също, че като млад човек, който влиза в парламента с намерението да донесе промяна, ще насочи своите усилия именно към подобряване на условията за живот за младите, но и не само за тях.

„Ако продължим с този курс на управление и не поискаме промяната след 26 – ти, губим държавата“, категоричен бе водачът на листата на „БСП за България“ Тома Томов. Той призна, че победата на Румен Радев и категоричния избор на българския народ именно той да бъде президент, е само началото.  „Ако победим на тези избори – ГЕРБ изчезва. Затова 26-и е съдбоносен ден за България“, призна Тома Томов.

Присъстващите на срещата изразиха своята благодарност затова, че Тома Томов е избрал да бъде водач на тлиста с толкова млади хора. „Вярвам, че с Ваша помощ и с безспорния Ви авторитет ще помогнете на такива млади хора като Богдан Боцев, за да бъдат успешни народни представители“, коментираха присъстващите на срещата.

В отговор Тома Томов заяви, че именно от такива млади хора като Богдан Боцев, държавата може да се преобърне и статуквото да се промени.

Да поискаме промяната с № 10 в бюлетината и да изберем „БСП за България“, пожелаха всички присъстващи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене