Сватбена агенция „Велиза“ и Gold Night Club, показаха новата колекция от абитуриентски рокли на грандиозно шоу

Благоевградската Сватбена агенция „Велиза“ избра най-добрият клуб в югозапада за домакин на своето шоу. Момичетата, които представиха роклите са бъдещи абитурентки и не са професионални модели. Въпреки това никой от препълнената дискотека на разбра това. Девойките се справиха отлично с презентирането на новата колекция за 2017 год.  Само две от момичетата са модели от екипа на „Велиза“. Срещаме се с Малина Нечитайлова, управител на агенцията и я молим да сподели с читателите на Топ Преса за това шоу.

 Г-жо Нечитайлова представете се на нашите читатели…

– Казвам се  Малина Нечитайлова и съм управител на сватбена агенция „Велиза“, чиито магазин се намира в Благоевград на ул. “14 полк” 2А. Самата агенция създадох през 2004 година.

Защо правите тези ревюта?

– Ревютата са много полезно нещо. Първо те са много емоционални, второ, тази красота, която е в багрите в дантелите в орнаментитиката в различните модели е много интересна за публиката. Няма значение каква е публиката или на каква възраст е… всички харесват хубавото.

Обличате и момичетата от конкурсите…

– Да, работя и с Веси Ангелова, която организира “Мис Благоевград”, „БГ Моделс” и “Miss Globe Internationa” и трите конкурса съм обличала момичетата благотворително. Американският университет 6 години по същият начин правеха “Мис Американският Университет” пак ползваха мои рокли. Също така правя много ревюта в южната ни съседка Гърция, защото работя с гръцки дизайнер. На  Неа Врасна, открихме и закрихме туристическия сезон. На Предел правим всяка година по едно ревю. В Добринище миналото лято правихме и имаше много голям интерес. Но специално за това което направихме в Гоце Делчев, подобен вид ревю съм правила още два пъти в Петрич и в Благоевград. Много е добър варианта, защото се събират желаещите девойки завършващи 12 клас, за да могат да се видят в рокля, да усетят тръпката на различните тоалети. Как се ходи , как трябва да се държат. Най-вероятно всички са обличали по някакъв повод нещо официално, но не са били така екстравагантни. Аз съм много доволна от представянето на момичетата. От присъстващите всъщност никой ние разбра, че те не са професионални модели. Те също са много доволни и развълнувани, преди малко ми споделиха, че това ще го помнят винаги. Има си тръпка и притеснение, което ще се помни дълго време. Аз си имам екип с които работя и винаги взимам 2-3 от моите момичета, които да покажат по нещо на девойките които идват за първи път.  За да са малко по-спокойни и нещата да минат малко по- гладко.

Хареса ли ви Gold Night Club, клубът който бе домакин на ревюто?

– Да, тук искам да изкажа най-сърдечните си благодарности към управителя на Gold Night Club. Когато първият път отидохме, отвориха дискотеката повече от 2 часа бяхме там с момичетата. Сега също много по- рано отвориха, за да имат време момичетата да се облекат на спокойствие. Заведението е много красиво и този вид събитие много добре стои.  Личи си, че в Gold Night Club са работили най-добрите интериорни дизайнери. Поздравления и благодарности на собствениците и се надявам отново да работим заедно и занапред.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене