В селата Садово и Хвостяне поискаха промяната с Богдан Боцев

Хаджидимовското село Садово и гърменското Хвостяне са поредните, които поскаха промяната с кандидата за народен представител Богдан Боцев.

Третият в листата на „БСП за България“ се срещна с жители на двете села, като представи пред тях своите приоритети. Както в Хвостяне, така и в Садово, основният въпрос, който вълнува хората, е земеделието, селското стопанство и тяхното подпомагане.

Пред присъстващите на срещата Богдан Боцев обясни, че неговият втори основен личен приоритет е насочен именно към българските производители и тяхната реална подкрепа.

„Като част от екипа на „БСП за България“ ще се боря в големите търговски вериги да се въведат минимални прагове за произведени в България продукти. Ще настоявам също за контрол на тавана на субсидиите по линия на директните плащания за големите стопанства и за финансиране на база реално произведена продукция“, обясни Богдан Боцев.

Той бе категоричен, че трябва да се вземат необходимите мерки, за да се пристъпи към наистина реална подкрепа на земеделските производители, защото до момента това не е направено, въпреки многото обещания.

Местните хора в Садово и Хвостяне изразиха своята подкрепа към кандидата на „БСП за България“ и признаха, че им е омръзнало от обещания, които се забравят веднага след изборите.

„Във Ваше лице виждаме млад и переспективен човек, който познаваме. Вярвам, че няма да забравите откъде сте тръгнали и наистина ще бъдете нашият представител в Народното събрание, който ще мисли за интересите ни и ще ни помага“, сподели един от присъстващите на срещата.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене