ШОКИРАЩИ ПОДРОБНОСТИ! 20-г. Мартин преди фаталния край: Заминавам на почивка! Телефонът продължил да звъни зловещо и след смъртта му

20-годишният Мартин, който вчера бе открит мъртъв, казал на близките си, че заминава на почивка и после надянал примката и увиснал на бесилото.

Около 15.30 часа вчера момчето бе открито мъртво в местност над петричкото село Кърналово. Случайни минувачи се натъкнали на безжизненото тяло, което висяло на дърво.

Мартин живеел с родителите си във фамилната къща в Михнево, тъй като не е семеен. Баща му е пенсионер, но се занимавал със земеделие, а майката работи в шивашки цех. . Мартин има по-голям брат, който живее в София.

Няколко дни телефонът му давал свободно, явно докато паднала батерията. Предполага се, че Мартин се е самоубил.

Вчера потърсихме за коментар кмета на Михнево Вангел Маламов, който изрази искрени съболезнования за младежа, като каза: „Много тихо и кротко момче беше Мартин, а семейството му изключително скромно и работливо. Не знам, нямам си и представа какво се е случило, за да вземе това крайно решение, но е факт, че момчето е намерено обесено”, заключи В. Маламов.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. /struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене