Тома Томов в Разлог: България се нуждае от достойнство! Младите хора държат в ръцете си съдбата на България!

„България се нуждае от достойнство! Младите хора държат в ръцете си съдбата на България! Те ще създадат една нова държава. 11 момчета през 94-та години се обединиха, работеха заедно, работеха в екип. Тези момчета накараха един народ да се гордее. Когато имаш желание и работиш в екип, можеш да накараш всички да се гордея с теб. Трябва да се обединим, като народ, да бъдем силни и заедно“.

Това заяви днес водачът на листата на коалиция „БСП за България” в Пиринско, журналистът Тома Томов, пред препълнената зала в Народно читалище в град Разлог. Мрачното и дъждовно време не успя да попречи на желаещите граждани да се срещнат и поговорят с г-н Томов на местния пазар. Заедно успяха да обсъдят различни местни проблеми  и да потърсят техните решения.

По-късно през деня водачът на листата придружаван от част от кандидатите за народни представители начело с Николай Дундалов от Разлог, Костадин Дурчов и Мартин Бориков от Банско, те се срещнаха с кмета на село Баня Мария Юрганчева.

Заедно посетиха комплекс „Римска баня“, където  разговаряха с местни хотелиери. Основните проблеми, които присъстващите отбелязаха, бяха свързани с инвестициите и абдикирането на община Разлог от отговорност за обновлението и развитието на СПА туризма в региона. Село Баня е най-голямото от селата в община Разлог и основен процент от данъците на общината идват от него, но обратна инвестиция няма.

Огромният салон на Народното читалище в град Разлог не успя да побере всички желаещи дошли да се запознаят с представителите на коалиция „БСП за България”. Срещата бе открита от общинския председател на БСП Разлог и шести в листата – Николай Дундалов.

„Времето на политическия слалом свърши. Хората искат действия, хората искат реално изпълнени обещания, които БСП пое на своя 49-и конгрес. Ние не казваме, че трябва да спечелим. Ние казваме, че трябва да спечелим за България!”. С тези думи се обърна към присъстващите, шестият в листата на коалиция „БСП за България” в Пиринско и председател на БСП-Разлог – Николай Дундалов.

„Бойко Борисов е вреден за България. Не бива да го допускаме до кормилото на държавата!“, заяви Тома Томов. Той сподели пред събралите се жители на община Разлог, че това е основната причина за влизането му в политиката – Бойко Борисов да бъде спрян.

Водачът на листата сподели пред аудиторията за заснетия от него филм за г-жа Ирина Бокова в Африка, който поради задкулисните игри на ГЕРБ и замяната на Бокова с Кристалина Георгиева, не е бил излъчен никъде. „Смятам, че само като ясно дефинираме проблемите, като ги осъзнаем, може да имаме някаква обща представа накъде ще вървим“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене