Хюсеин Хафъзов повежда отбора на ДОСТ в Пиринско

Хюсеин Хафъзов повежда отбора на ДОСТ в Пиринско, научи ИлинденПрес. Днес стана ясно, че той ще е водач на депутатската листа на партията на Лютви Местан. По този начин Лютви Местан „хвърля ръкавицата“ към Движението за права и свободи, което, изненадващо, изпрати за водач на тяхната листа в Благоевград Делян Пеевски.

По всичко личи, че изборната битка между ДПС и ДОСТ ще бъде оспорвана, след като лидерските позиции и в двете листи бяха заети от Делян Пеевски, който е сред най-влиятелните фигури в ДПС, и Хюсеин Хафъзов, смятан за „острието“ на ДОСТ.

Хюсеин Хафъзов е бивш депутат от ДПС, който напусна Движението, за да стане дясната ръка на Лютви Местан. Второто място в листата е поверено на Мехмед Хаджи, член на Изпълнителния съвет на ДОСТ, който е родом от гоцеделчевското село Брезница.

Трети е Наазим Мусанков от село Рибново. Той е инженер-химик в шивашкото предприятие „Пирин текс“ в Гоце Делчев и е председател на една от местните синдикални структури. Ползва се с доверието и уважението на жителите в Гърменско.

Популярният от теливизионното предаване „Фермата“ – Мустафа Ликов от Рибново, вероятно ще води листата на ДОСТ в Смолян.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене