Той разплака любимата си навръх „Св. Валентин“: Уникално предложение за брак направи общински съветник от Петрич, Светослав Шарков

Сълзи от щастие, много романтика и любов белязаха празника на „Св. Валентин“ за влюбените от село Рупите Светослав Шарков и Зоя Коемджиева. По време на романтичната вечеря снощи в ресторанта на голям хотел в Банско, с красив годежен пръстен общинският съветник Светослав Шарков изненада любимата си Зоя Коемджиева, дъщеря на общинският съветник и бизнесмен Живко Коемджиев, и я разплака от щастие.

Пред препълнения ресторант Светослав падна на колене пред любимата си, носейки в ръце огромно сърце с надпис : Зоя ще се омъжиш ли за мен?! Красавицата скочи от мястото си и през сълзи изкрещя Да“. Предложението бе скрепено с целувка, а бурните аплодисменти за годениците, създадоха неповторима романтична атмосфера в ресторанта. Днес Зоя е на седмото небе от щастие, „Все още не мога да повярвам, как го направи, обичам го безумно, това ще бъде денят, който ще помня винаги, каза пред struma.com Зоя.

Щастието на Зоя и Светослав ни развълнува, от все сърце им пожелаваме да се обичат вечно, нека всеки ден за тях да е изпълнен с романтиката от снощи, със сълзите от щастие, защото какво по-хубаво от това -Всичко да е любов! Честито и бъдете много щастливи. Екипът на struma.com искрено ви желае неувяхваща любов и много деца.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене