Добрата новина от столицата на Испания: Двама благоевградчани направиха супер модерен дюнер в Мадрид, станаха притегателен център за българи – емигранти

Двама Бориславовци, Борислав Стойчев и Борислав Иванов от Благоевград, откриха модерно заведение дюнер-кебап в центъра на испанската столица Мадрид. Двете момчета заминали на гурбет преди около 5 години, подгонени от вихрещата се у нас немотия и безработица, за да търсят препитание зад граница.

Борислав Стойчев е бивш таксиметров шофьор и в Испания няколко години работил в дюнер на испанец, усвоявайки тънкостите на занаята. Преди месеци се срещнали с другия Борислав и решили: Няма да аргатуват повече на испанците, събрали спечелените пари, изтеглили кредит и направили дюнера.

Щур купон на българи в Мадрид, спретнали момчетата и посрещнали новата 2016 година в собственото си заведение. Добрата новина ни зарадва безкрайно, защото двамата благоевградчани са ярко доказателство за това колко трудолюбив и находчив народ сме. Поздравления момчета и успех. Покажете им на испанците как се прави бизнес.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене