Връчват дипломите на випускниците от Правно-историческия факултет към ЮЗУ „Неофит Рилски“

На 22 април 2016г. (петък) от 11.00 часа в Аулата на УК1 ще се проведе тържествена церемония по случай връчването на дипломите на випуск 2015 от Правно-историческия факултет.
Пред старта на своята реализация са 500 дипломанти от специалностите „Право”, „Международни отношения”, „Публична администрация”, „Европеистика”, „История” и „Връзки с обществеността”. Дипломите на отличниците ще връчи Павел Иванов, изпълнителен директор на Института по публична администрация към Министерски съвет на Република България. По традиция те ще получат плакет от Ректора на Югозападен университет за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.
Както всяка година, в рамките на тържествата по случай дипломирането, ще присъстват народни представители, представители на общинското и областното ръководства, съда, прокуратурата и органите на обществения ред, както и на културни, образователни и бизнес организации от града и региона.
Правно-историческият факултет продължава да поддържа високи образователни стандарти за придобиване на научни знания и професионални умения, формира общност от личности не само в професионален, но и в общочовешки план.
Чрез активно развити и обогатени форми на преподаване, практическа насоченост на обучението, съвместни мероприятия с бизнеса и институциите, дипломантите се реализират успешно в различни професионални сфери.
Най-големият факултет в Югозападния университет вече 25-години поддържа имидж на авторитетна образователна и научна институция с традиции. Правно-историческият факултет все повече затвърждава място в европейското образователно пространство. Неговата дейност непрекъснато се интернационализира като следствие от успешното осъществяване на изискванията на Университетската магна харта, Сорбонската декларация и Декларацията от Болония за изграждане на ново европейско пространство на висше образование.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене