Кметът Икономов коментира за „режима на водата в Банско“

Банско се гърчи в сух режим от два дни. И виновни за това са хилядите туристи. Заради тях има вода само един час сутрин и един вечер. Когато те се махнат, ще бъде възстановено подаването на вода.

Тази идиотска версия лансира „Нова телевизия“ чрез рубриката си „Моята новина“. Кметът на община Банско Георги Икономов, който коментира скандалната ситуация.

„Не знам дали трябва да говорите с мен или с обикновените хора, с хотелиерите, с гостите на града. От тях ще звучи по-автентично да ви кажат, че няма абсолютно никакъв режим на водата. Всичко е наред, водата стига да абсолютно всеки дом, хотел или заведение в Банско. Нито за ден не е имало проблем с нея. За мен това е поредна провокация срещу града ни. Една непроверена новина бе превърната в скандална тема от хора, които завиждат на развитието на Банско. За съжаление вече виждаме тенденция във фабрикуването на такива новини, цели се удар по туристическия поток, а може би идеята е той просто да бъде отклонен в друга посока“, сподели Георги Икономов и разкри, че е имал разговор с програмната директорка на Нова ТВ – Силвия.

източник: 7DniBansko.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене