Бивш футболист на „Пирин“ бележи за „Локомотив“(София) срещу „Миньор“(Перник)

Илия Димитров имаше сериозен принос за успеха на железничарите, които победиха с 3:1

Това бе петата победа за свтоличани в петте контроли досега и се игра на изкуствения терен на спортния комплекс на „Локомотив“ в столицата пред стотина зрители.
Перничани които са четвърти в Югозападната Трета лига и с амбиции за промоция, се опънаха на 11-ия във Втора лига, но в крайна сметка отстъпиха. Гостите от миньорския град имаха по-малко на брой, но по-опасни голови ситуации, като четири пъти техни нападатели излизаха сами срещу вратаря. Ковачев и Тошкин обаче не успяха да оползотворят тези положения.
Първото полувреме приключи без голове.В 56-ата минута Бузукис открадна топката в средата на терена, подаде към Григоров, а той изведе Илия Димитров в голова позиция и дошлият от „Пирин“(Благоевград) нападател не сбърка.В 67-ата минута отново преотстъпеният от Левски нападател излезе в изгодна ситуация и с удар покрай вратаря вкара втория си гол в мача – 2:0.
Две минути след това при успоредно центриране пред вратата на „Локомотив“ Емил Виячки засече топката в собствената си врата за 2:1.Крайното 3:1 оформи Александър Манолов в 90-ата минута, когато оползотвори пас на Мартин Вълчинов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене