Димитър Бербатов се пенсионира!!! Глупости!!!

Това стана ясно от думите на агента на един от най-успелите български футболисти – Емил Данчев

Мустакатият бивш фукционер на ЦСКА реагира скоростно и опроверга информациите, че нападателят обмисля да се пенсионира. Новината се появи в „Би Би Си“, където бе тиражирано, че 36-годишният таран обмисля да окачи обувките на пирона.
Информацията предизвика незабавната намеса на импресариото, който се включи директно в ефира на „Спортно шоу Гонг“. В изявлението си по казуса той опроверга британския журналист Саймън Стоун, който уж се позоваваше на собствени източници за тези свои твърдения и хвърли в смут почитателите на 36-годишния ни бивш наионал.
„Това е пълна спекулация. На Бербатов му се играе още. Разглеждаме непрекъснато варианти за трансфер. Изобщо не е обсъждана темата за неговото пенсиониране“, сподели Данчев в ефира на „Дарик радио“.
Българският нападател е без отбор от юни миналата година, когато си тръгна от гръцкия ПАОК, където имаше и проблеми с контузии, които нарушиха ритъма му, а освен това влезе и в конфликт с бившия треньор Игор Тудор. След това дойде и признанието на друг бивш наставник на солуняни Ангелос Атанасиадис защо си е тръгнал. Той е имал среща със собственика Иван Савидис, който му е споделил идеята си да привлече българина. След кратък и бурен разговор между двете страни, треньорът е хвърлил оставката си. И Атанасиадис, който е истинска легенда на ПАОК, сподели какво е предизвикало това негово решение.

„Няма да крия, че имах разговор на висок тон с Иван Савидис, с когото имахме сериозни разминавания. Махнах се, защото не исках Бербатов в отбора си. Бях сигурен, че той ще отрови съблекалнята ми и след като разбрах, че ще идва, реших сам да си тръгна.“

„Не ме разбирайте погрешно, той не е лошо момче. Но той щеше да получава огромната заплата, милионите, докато останалите момчета получават по максимум 20 хил. евро на месец. А останалите нямаше как да не научат и това щеше да предизвика недоволството им. За да върви един отбор, съблекалнята трябва да е спокойна. ПАОК тръгна да си слага покрив, но не се беше погрижил за бетонната основа“, сподели Атанасиадис.

В Гърция твърдят, че Бербатов е бил най-скъпоплатеният играч в цялата история на ПАОК и очакванията към него бяха огромни. Той обаче не ги оправда и си тръгна безславно от там, като сега е свободен агент и все още не се знае къде ще продължи кариерата му.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене