Ексклузивно! toppresa.com свали председателят на ОбС – Гърмен!

След скандалните разкрития вчера и днес, публикувани  в сайта toppresa.com (СКАНДАЛ1) (СКАНДАЛ2), председателят на ОбС – Гърмен подаде оставка!   Гузна за това, че и отправихме неудобни въпроси, на които така и не получихме отгорови, Татанова директно реши да подаде оставка. Още сутринта тя потвърди пред репортер на Топ Преса, че обмисля да подаде оставка, но отказа всякакъв друг коментар!

Председателят на Общинския съвет в Гърмен Екатерина Татанова подава оставка. Това съобщи самата Татанова за Инфомрежа, която обясни, че решението й е категорично, но не е импулсивно.

„Местното ръководство е информирано отдавна за това мое решение и вероятно е притеснено за развоя след напускането ми. В качеството ми на председател, откакто съм на този пост, ми се е пречело всячески да работя честно, почтено и прозрачно за хората от общината, което е в разрез с моите принципи и човешка етика. Ние сме избрани от хората и сме там в тяхна услуга – не го забравяйте, колеги!“, призова Татанова.

В момента председателят на Общинския съвет в Гърмен Екатерина Татанова е в отпуск, но след изтичането му веднага ще си подаде оставката.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене