АФЕРАТА „ТАТАНОВА“ В ГЪРМЕН! Искалала ли е ОБС – шефката от съветници да гласуват „под строй“ за интересите на местен бизнесмен?

Край на мълчанието уважаеми управници на местният парламент в община Гърмен. Време е да извадите на светло това което си говорите на ухо и да заявите пред обществото в прав текст – имате най – некадърния и неспособен председател на общинсия съвет. Не защото ние от информационна агенция www.toppresa.com го казваме, а защото от днес институциите ще се занимават с нея. Редакционният съвет на нашата медийна група входира днес сигнал до редица институции свързан с опозоряващи местната власт действия на председателката на общинския съвет. Разполагаме с данни за извършени от нея груби нарушения, в това число и свидетелски показания на съветник, който е станал жертва на натиск от страна на шефката Татанова и влиятелен неин приятел от ГЕРБ, доскоро заемал висок пост в областта да гласува в полза на местен бизнсмен, който имал нужда от изграждане на ПУП на негов имот. Случаят е доста заплетен, защото много административни и законови пречки имало да се разреши проектирането на въпросният имот, но Татанова заявила, че бил „наш човек“ и трябвало да се намери вратичка да му се помогне. Всичко сега е в ръцете на компетентните институции. От страна на госпожа Татанова очакваме само отговори на поставените вчера и днес въпроси : 

  • Изнасяла ли е информация от общината в полза на протестиращи и местни бизнесмени?
  • Има ли скри зависимости и тайни договорки срещу местната власт в съдружие с хора от ДПС и по-конкретно с Ахмед Башев?
  • Търгувала ли е с влиянието на групата на ГЕРБ в местния парламент и притискала ли е съветници да гласуват „правилно“?
  • Защо се кри един месец от най- съдбоностните решения на местния парламент в Гърмен и кой е доктора издал болничния и лист?

Госпожо Татанова, даваме ви срок до днес вечерта сами да отговорите на въпросите в противен случай, ща намерим начин с доказателства ние да представим отговорите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене