Неудобните – Епизод 18 Гръцка наглост! Безумици! Балев оставка част 2!

Главният редактор на Благоевград Нюз – Мариета Димитрова, медийният мениджър – Веселин Стаменов и Методи Байрактарски (Ice) – зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса обсъждат актуални теми и проблеми на местно и национално ниво.

  • „Ваня Янева Пита“
  • „Безумици с Методи Байрактарски – Айс“

Неудобните – първото по рода си интернет предаване водено от югозападни журналисти Мариета Димитрова главен редактор на Благоевград нюз, медийният мениджър Веселин Стаменов, факторът в Топ Преса Методи Байраксатрски и младата журналистка Ваня Янева поведоха „война“ и поискаха икономически „пуч“ срещу наглостта на гръцките фермери които за поредна година атакуват ГКПП Кулата – Промахон.

Предаването е с особена концепция и цел да работи за активирането на гражданското общество в югозападна България с цел тотален граждански контрол над лъстта в държавата и местното управление.

В епизод номер 18 на предаването „Неудобните“ младата журналистка Ваня Янева, направи изключително професионален анализ за безумните искания на гръцките фермери и за непосилния финансов удар, който те правят на държавата ни и в частност с превозвачески бизнес.

Байрактарски с първо издание на „Безумици с Методи Байрактарски – Айс“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене