За шести пореден път – набиране на средства за децата-сираци от община Сатовча

Община Сатовча, благода­рение на дарители и благо­детели като Вас пет поредни години успешно провежда благотворителна кампания в навечерието на Коледа и Нова година за набирането на средства за деца сираци и деца с увреждане до 16 годишна възраст. Идеята на кампани­ята е децата сираци, на които им предстои абитуриентски бал да бъдат финансово под­помогнати за закупуване на облекло за паметната за тях абитуриентска вечер. Според събраната сума се подпома­гат и деца сираци, които не са абитуриенти, както и деца с увреждания до 16 годишна възраст.

Като организатор на меро­приятието община Сатовча се обръща към всички жите­ли и гости на общината към местния бизнес, както и към всички институции имащи отношение към местната администрация с молба за финансова подкрепа и съпричастност към инициативата.

Благотворителната кампа­ния е съпроводена и с импро­визирано наддаване на пред­мети изработени от местни майстори – дърворезба карти­ни от камък, пясък и акварел, старинни вещи и интересни артикули изработка на деца от местните детски градини и училища.

Присъствието Ви на тради­ционната благотворителна вечер и подкрепата, която оказвате на децата на община Сатовча са безценни. Това ни прави все по-уверени в ини­циативата да организираме благотворителни кампании и все по-уверени да очакваме подкрепата Ви.

Благотворителността е вър­ховно чувство на удовлетво­реност и възхищение, което те изпълва със задоволство и благодат, защото да подадеш ръка на имащият нужда човек е благородство и високо мо­рално деяние, което не трябва да се забравя.

Включете се в благотвори­телната кампания за наби­ране на средства за децата сираци на община Сатовча, която се провежда за шести пореден път.

Това, което ще направим за нашите деца, не може да бъде измерено в думи, защото усмивката на детското лице и топлото отношение към на­ранените от съдбата хора са неизмерими в материално от­ношение.

Нека тези наши дела бъдат малкият подарък за децата на Сатовча в празничните дни. Макар и скромни дарове, ра­достта и топлото отношение са безценни. Това е, което ни крепи. Това е, което ни сбли­жава. Това е което ни прави истински човеци. Нека им дадем нашето приятелство, ми­лосърдие и обич.

ПОДКРЕПЕТЕ БЛАГОРОДНАТА КАУЗА НА ОБЩИНА САТОВЧА!

През месец декември Об­щинска администрация – Са­товча ще проведе мероприя­тия, посветени на каузата, в които приканваме всички вас да се включите и бъдете съпричастни.

Вярваме, че заедно можем да постигнем онази радост за нашите деца, чрез която да им вдъхнем надеждата и вяра в доброто, че утрешния ден може да бъде по-светъл и по-успешен.

Средства могат да се даря­ват в определената за целта касичка в Общинската администрация и/или в кметствата по населените места до края на календарната година.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене