Царят на купона Дон Коци гуляе с футболисти от Пиринско

Дуетната половинка на Валери Божинов е царят на купона в софийските чалготеки. Наричаният от приятелите си Дон Коци купонясва не само с Божинката, а и с още редица родни футболистчета. „България Днес“ се натъкна на десетки пиянски снимки на Коце Алексиев с Благо Георгиев, бившия капитан на ЦСКА от Добринище Борис Галчев, изгонените от „Армията“ Момчил Цветанов и гоцеделчевецът Павел Головодов.

Последният бе отстранен от „червените“ именно заради многократните си запои и нарушаване на дисциплината.

Дон Коци е пръв приятел и на още много по-слабо известни родни футболисти, които учи как се пее, пие и купонясва. Собственикът на погребална агенция, все пак е най-близък с Божи гол и Иконата.

Дон Коци показва още няколко клипа на Божи и Иконата от шумни купони в чалготеки. На един от тях Божинката е видимо неадекватен, а дуетната му половинка съблича тениската му и започва да го гали по корема. От друго видео пък става ясно, че Благо Джизъса вече си има нов прякор – Есмералдо (б.а. – заради жена му Есмер).

Така е наречен от Божинката, който пее, шофирайки, на Цеца: „Къде е Есмералдо? Иконата“. Благо пък му отговаря с друго видео, на което вика: „Менте сръбско, къде те прибраха…“

Р. Андонов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене