Любовен хороскоп за 16-22 януари

През тази седмица звездите няма да бъдат толкова благосклонни по отношение на любовта. В четвъртък Марс ще бъде на разстояние от Сатурн, което ще доведе до ограничаване на способността ви да изразите вашите чувства. Сексуалното желание ще бъде намалено. Въпреки това в края на седмицата може да настъпи известно подобрение в любовта. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
Разлика в разбиранията между вас и любимия човек, може да окаже негативно влияние върху сексуалния ви живот. Ще се чувствате некомфортно да изразите своите мисли и чувства. Ако премълчите, това ще задълбочи проблема. В края на седмицата има шанс нещата да се подобрят.

Телец
Въпрос, свързан с финанси, може да наруши хармонията във връзката ви. Възможно е вместо да бъдете единни в проблемите си, да се появи апатия и да се отдалечите един от друг. Може би ще ви трябва подкрепата на близък приятел или роднина, който ще помогне за възобновяването на хармонията помежду ви.

Близнаци
През тази седмица обвързаните представители на зодията ще чувстват по-малко подкрепата на своята половинка, когато става въпрос за професионални цели. Той или тя може да се чувстват застрашени от това, което искате да постигнете по отношение на кариерата си. Поговорете с любимия човек и му споделете, че това не го правите за сметка на връзката ви.

Рак
Още в началото на седмицата работата ще надделее над романтиката във връзката ви. За щастие ще успеете да се справите с работните проблеми и в петък ще може да се радвате на повече хармония с любимия човек. Венера и Плутон се движат през вашия сектор на връзката. В почивните дни имате възможност да си дадете време само за вас и любимия човек и да засилите близостта си. Не изпускайте тази възможност.

Лъв
Любовни терзания ще има и за обвързаните Лъвове. Ще има поне един значим въпрос, който ще трябва да обсъдите с любимия човек. Не се опитвайте да игнорирате проблемите, ако е необходимо се изправете пред суровата реалност.
Нерешените проблеми ще повлияят отрицателно на интимността с любимия човек. Има шанс да разрешите нещата и да се радвате на щастието си.

Дева
Възможно е да има разминавания между вас и половинката ви относно разбиранията ви за семейния живот. Не действайте прибързано, защото това само ще влоши нещата. Отнасяйте се с грижа. Романтиката и разбирането един към друг може бързо да оправи разногласията.

Везни
Желанието ви да обсъждате сексуалния живот с партньора почти ще липсва. Имате липса на енергия и либидото ви вероятно е понижено. Не се концентрирайте толкова върху физическата страна на връзката ви, а обърнете внимание на здравословното си състояние.

За щастие краят на седмицата може да се окаже положителен за вас и половинката и да се сближите с любимия човек още по-силно на духовно ниво.

Скорпион
Спад в либидото и усещането за физически и емоционален баланс ще се наблюдава и при Скорпионите. Не забравяйте, че е нормално да преминавате през спадове и върхове. Възможно е партньорът ви по някакъв начин да е виновен за вашата емоционална криза. Може би е добре да поговорите и да споделите вашите усещания.

Стрелец
Може да почувствате спад в мотивацията тази седмица заради семеен проблем. Ще имате усещането, че всичко е извън контрол. В резултат любовният ви живот може да пострада, тъй като ще ви липсва нужната енергия, която обикновено влагате. За щастие любимият човек ще подходи с разбиране и подкрепа към вас. Облегнете се на любовта.

Козирог
Комуникацията между вас и половинката може да бъде нарушена. В резултат може да се отдалечите един от друг. Ако решите да разговаряте преди петък е възможно да се почувствате така, сякаш гласът ви не се чува. Друга възможност е да изпитвате страх и притеснение да споделите вашите емоции. След края на седмицата ще се върнете в силата си.

Водолей
Слънцето ще се премести във вашия знак този четвъртък, което ви предлага изобилие от жизненост и хубави емоции в любовта. Хармонията между вас и любимия човек ще се подобри и дори е възможно да започнете да правите планове за някаква инвестиция.

Отдайте се на романтика, звездите ще ви окажат своята подкрепа.

Риби
Временният спад в енергията не трябва да се отразява негативно върху романтиката във връзката ви. Въпреки че служебните задължения ще ви накарат да се чувствате без сили, направете всичко възможно да задържите любовта и разбирателството във връзката ви. /az-jenata.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене