Лъч светлина за Бербатов, Бенитес търси нападател

Мениджърът на Нюкасъл Юнайтед Рафаел Бенитес сподели, че не е изключено „свраките“ да привлекат нов нападател през януари. Това е добра новина за бившия български национал Димитър Бербатов, който преди няколко дни заяви в интервю за английските медии, че би преминал в Нюкасъл, ако пред него се разкрие подобна възможност.

Бербатов е свободен агент от лятото, когато напусна гръцкия ПАОК и в момента продължава да си търси нов отбор. Желанието на нападателя е да се завърне отново на Острова, като преди време се заговори за интерес към него от елитния Суонси.

В момента Нюкасъл има проблеми в предни позиции, след като през уикенда голмайсторът на тима Дуайт Гейл получи травма, а към момента не се знае колко сериозно е състоянието му. Другият таран в тима Александър Митрович също е извън терена заради контузия.

„В момента мисля, че трябва да изчакаме и да говорим с лекарите. Ще говоря с моите хора и ще решим, но трябва да анализираме ситуацията къде се намираме и какво можем да направим“, коментира Бенитес.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене