Багер се прекатурна на кръговото кръстовище на АМ „Струма“ край Благоевград (СНИМКИ)

Багер се прекатурна от Ремарке и падна на кръговото кръстовище на АМ „Струма“ край благоевградското село Зелен дол.

Пътният инцидент стана към 12:30 часа. За щастие няма пострадали хора. От обърнатия върху мантинелата багер изтича гориво, инцидентът станал към 12.30 часа днес. Най-вероятно ричина за инцидента на двете кръгови, които са във формата на цифрата „8” е несъобразена скорост. Тук на два пъти ТИР-ове изсипваха товара си от бира, произвеждана в благоевградската пивоварна. Платформата за превоз на тежка строителна техника е теглена от самосвал със софийска регистрация. Багерът е паднал от нея върху мантинелата, стрелата му е извън нея, а колелата са в дясната лента.

Припомняме, че това е поредният инцидент на кръстовището, където се влиза и излиза от ЛОТ-2 на автомагистрала „Струма“, през него минава и трафикът от Благоевград към ГКПП „Станке Лисичково“ на българо-македонската граница. ЛОТ-2 свършва с кръгово, към което се продължава към Благоевград, след което се поема по Е-79 за Симитли, Сандански и ГКПП „Кулата”.

Багер се прекатурна на кръговото кръстовище на АМ "Струма" край Благоевград (СНИМКИ) снимка 1Багер се прекатурна на кръговото кръстовище на АМ "Струма" край Благоевград (СНИМКИ) снимка 2Багер се прекатурна на кръговото кръстовище на АМ "Струма" край Благоевград (СНИМКИ) снимка 3Багер се прекатурна на кръговото кръстовище на АМ "Струма" край Благоевград (СНИМКИ) снимка 4 – See more at: http://pirinsko.com/bager-se-prekaturna-na-krygovoto-krystovishte-na-am-struma-kraj-blagoevgrad-(snimki)-29425.html#sthash.5vlPjWxw.dpuf

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене