Владимир Елезов, председател на политическа партия АБВ – Благоевград, и член на националното ръководство на АБВ: Следя Топ Преса, харесвам вестника, харесва ми как направихте медията много по-търсена и много по-интересна

Срещам се с г-н Елезов ден след неговия рождения ден с уговорката, че оставяме политиката на страна и разговорът, ще бъде с човекът Владимир Елезов, а не с политика…

 Как се чувстваш приятелю?

– Благодаря, чувствам се чудесно. Има малко носталгия, че още една година премина от моят живот, но и с оптимистичен поглед в бъдещето.

Годината отмина, но ти донесе много лични и професионални успехи…

– Да,  година с възходи и падения, успехи и неуспехи… както всяка една година 2016-та предложи доста предизвикателства. Надявам се,  че съм се справил добре, гледаме с оптимизъм към 2017-та.

Как стартира годината за теб, в личен план?

–    В личен план получих така нужната ми семейна почивка, тъй като 2016-та беше много напрегната и в професионално и политическо отношение. Имахме и президентски избори, същевременно влизайки в изпълнителното бюро на АБВ, ангажиментите ми на национално ниво  се повишиха значително и имах нужда от една – две седмици да си от почина и да се видя с близките си, което мисля, че го свърших и сега съм свеж и готов за новите предизвикателства.

Иска ми се да кажеш нещо за себе си,  което е малко известно или поне не е споменавано в дружи медии. Например каква музика обичаш да слушаш?

– Ще се изненадат много хора, но аз слушам много тежка музика. Слушам хеви метал и то в тежките му варианти. Администратор съм на facebook страницата  DEATH METAL BULGARIAN FANS (www.facebook.com/dmbf.666) Правим я заедно с Нико Васев, който ти представи в миналия брой на Топ Преса. Нико прави един чудесен проект, събира български банди  и прави компилации. След една седмица излиза трета чест, която с нетърпение очаквам да слушам.

Къде слушаш тази музика? Тя не се приема от всеки…

– Да това е музика трудно смилаема. Слушам я в колата, в къщи, когато мога на колоните, когато немога на слушалките. Малцина я приемат тази музика, обаче аз съм отрасъл с нея още от малко дете съм запален… В началото по Iron Maiden, Metallica, Judas Priest по-късно по екстремална музика, като Sepultura… та мога да кажа, че съм металист от едно време и продължавам да си я слушам тази музика въпреки възрастта в която съм в момента и се радвам, че семейството ми няма нищо против…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Владимир Елезов и Методи Байрактарски

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене