Димитрина Попова е новият лидер на БСП в Сандански

БСП в Сандански е с нов временен председател, след като проведената през месец декември редовна конференция бе обявена за нелегитимна от Националната общопартийна контролна комисия.

Както “Струма” писа, тогава за временен председател бе избран Андон Ризов. За временен лидер на БСП в община Сандански с решение на Националната общопартийна контролна комисия на социалистите е утвърдена Димитрина Попова.

До избор на временен председател на БСП в Сандански се стигна, след като през месец септември миналата година оставка подаде част от ръководството на социалистите в курортната община с председател Снежана Стоянова.  Оставката на Стоянова бе гласувана и приета от конференцията.

Новият председател на червените в община Сандански Д. Попова е служител в Общинската администрация в Сандански. Тя е председател на структурата на социалистите в с. Дамяница. Д. Попова ще трябва да организира и насрочи заседанията на местните партийни организации на територията на община Сандански и да проведе изборната конференция на БСП в курортния град, насрочена от Националния съвет на 17 май тази година.

ЛИДИЯ МАНЕВА

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене