Наркодилър от Гоце Делчев се изправя пред съда

Четирима наркодилъри от Пиринско застават на подсъдимата скамейка, след като прокуратарута внесе срещу тях обвинителни актове.

Пред съда ще отговаря Б. Р. от Гоце делчев, който вечерта на 7 декември 2015 година в района на Търговския център разпространил  0,42 грама марихуана на лице от село Копривлен.

Районната прокуратура в Сандански предаде на съд Г. М. по обвинение в незаконно отглеждане на растения със съдържание на наркотично действащ компонент. През 2016 г. в пристройка на къща в с. Игралище, община Струмяни, обвиняемият отглеждал два броя растения от рода на конопа с общо нето тегло 130 гр. на стойност 780 лв.

На подсъдимата скамейка за незаконно държане на високорисково наркотично вещество, по друг обвинителен акт на прокуратурата в Сандански, застава И. Х. Около 23 ч. на 05.10.2016 година, на територията на община Сандански, на пътя от с. Рибник за с. Лебница, обвиняемият в нарушение на закона държал 328 гр. марихуана в багажника на собствения си лек автомобил. Дрогата била разпределена в два пакета с различно съдържание на активен наркотично действащ компонент на обща стойност 1 968 лв.

По обвинение в същото престъпление Районната прокуратура в Петрич сключи споразумение със защитата на обвиняемия Н.Т., който се призна за виновен в това, че на 02.11.2016 г. в гр. Петрич в джоба на анцуг и в кухненско помещение незаконно държал марихуана.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене